Service

Waarom voor mij kiezen?

  • mobile
  • hosting
  • CMS
  • support
  • foto's

Codering

Wat is er allemaal mogelijk?

Er is redelijk wat mogelijk. Als volgt enkele voorbeelden: log-in systemen, automatisch PDF bestanden maken, opgemaakte mails, kalender die al uw ingevoerde data weergeeft, user interface die voor elke gebruiker verschillend kan zijn. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Alles wat u nodig acht kan besproken en uitgevoerd worden.

Mobile

Hoe ziet mijn website eruit op andere schermen?

Elke website is voorzien van een mobile version. Hierdoor straalt uw website op elk scherm klasse uit. De link en inhoud is hetzelfde, enkel de lay-out is aangepast naar het scherm van de gebruiker. Ook voor deze lay-out bepaalt u alles zelf.

Hosting

Hoe komt mijn website online?

U kan ervoor kiezen dat ik uw website online zet voor de prijs die u normaal zelf betaalt. Hierdoor zorg ik ervoor dat uw webstie online komt onder een snelle, beveiligde https server. Ook gepersonaliseerde e-mail adressen zijn mogelijk. Uw website zal op deze manier sneller en vlotter werken, aangezien alles op 1 server staat.

CMS

Wat houdt dat in?

CMS staat voor Content Management System. Dit wil zeggen dat u als gebruiker van uw website de inhoud ervan kan aanpassen, zonder een IT-er nodig te hebben. Alles wat u nodig acht valt aan te passen via een eenvoudig en vanzelfsprekende interface.

Support

Wat gebeurt er alles mijn website online staat?

Indien uw website onine staat en u er tevreden over bent, blijft het mogelijk me te contacteren indien er iets veranderd moet worden. Indien dit kleine aanpassingen zijn, zit dit inbegrepen in het pakket. Stuctureel grote aanpassingen niet

Foto's

Ik wil graag een professionele website, maar heb geen goede foto's?

Geen enkel probleem. Indien u geen foto's heeft waar u tevreden van bent, is het mogelijk dat ik deze kom trekken met een semi-professioneel fototoestel. Op deze manier kan u toch een aantrekkelijke website verkrijgen ookal heeft u niet de gepaste foto's.