Projecten

Onderstaand vindt u enkele voorgaande projecten.

Innerspace Explorers

Een wereldwijde duikorganisatie

Metaalconstructie Strobbe

Stalen ramen en deuren te Laarne

Innerspace Explorers

Wereldwijde duikorganisatie

Achter deze website zit een complex netwerk van databasen. Hierdoor kunnen gebruikers zich inschrijven in cursussen die instructeurs toevoegen via hun persoonlijke pagina. De administrator kan voor elke instructeur bepalen welke curssen ze al dan niet mogen geven. Hierdoor is heel de site autonoom en kan hij opgebouwd worden door de gebruikers via een eenvoudige interface.

Metaalconstructie Strobbe

Stalen ramen, deuren en zonwering

Dit is het familiebedrijf. Deze website was mijn eerste echte project en is vooral opgebouwd uit tekst en styling. Dit project zorgde ervoor dat ik geïnteresseerd werd in webdesign.

Decotrucks

Heftruckspecialist

Deze website dient vooral als platform waarop de zaakvoerder zijn producten kan aanbieden. Hierbij kan hij tweedehands artikelen toevoegen, aanpassen en verwijderen. Dit aan de hand van een eenvoudige interface die voor zichzelf spreekt. Op deze manier is de site zelfonderhoudend.

Dive-expo

Duikmeeting

Aan deze site is een ticket systeem verbonden. Bij bestelling van tickets worden automatisch tickets met QR toegang en een factuur doorgestuurd.
Vanaf deze betaald is, is de QR code actief en kan de bezoeker binnengaan op het evenemtn

Chiro Overschelde

Jeugdbeweging

Hier is vooral gemunt op het informeren van leden. De leiding post berichten, evenementen, ... De kinderen kunnen deze vervolgens gestructureerd kunnen bekijken.

Haar-lounge

Pruiken, haarwerken

Haar-lounge is een salon voor pruiken en andere haarwerken. Deze site is puur informatief.

Kimberly Vervalle

Personal styling

Deze site is een informatie- en boek platform voor huidige en toekomstige klanten.